miercuri, 31 august 2011

Senzaţional! Adevărul despre Kent

... e că în afară de români nu-l cunoaşte nici dracu. Am păţit-o de două ori anul acesta cu doi nemţi veniţi la Sibiu. A trebuit să le comand ţigări în localuri, alegerea trebuia facută între Kent şi Dunhill. Răspunsuri identice: cum se numea prima variantă? K E N T! Iniţial am crezut că n-au auzit din cauza muzicii dar nici repetarea numelui nu le-a produs o altă reacţie. N-aţi auzit de KENT? Luxul suprem în comunism alături de Marlboro? Am trăit cu impresia, de nefumător, e drept, că Marlboro e sub Kent şi oamenii ăştia nu cunosc brandul care la noi era pe aceeaşi treaptă cu şampania franţuzească?? Nu i-am întrebat de Fa şi 8x4, n-am vrut să mai distrug un mit.

2 comentarii:

  1. am remarcat si eu ca nu prea gasesti Kent pe-afara. mI s-a intamplat si in Germania si in Franta si in Turcia! In schimb, am gasit in Serbia/Muntenegru/Bosnia! Marlboro era peste tot.

    in alta ordine de idei, eu fiind mai tanara, ce naiba e 8X4???

    si in cealalta ordine de idei, sunt pe jos de ras!

    RăspundețiȘtergere
  2. @GG - eu stiu 8x4 sub forma de spray sau roll-on, ca aducea matusa din DE.

    Poate mai erau si alte produse 8x4, dar era mai interesant Ritter Sport ul decat ele.

    Oare mai exista Fa?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.