miercuri, 12 septembrie 2012

Primul nostru app - online

După cum ziceam mai demult, ne-am apucat de aplicații pentru mobile. Ne-am focalizat exclusiv pe iPad, are un ecran suficient de mare pentru ce vrem să facem și e încântător. Primul app, un CRM ce se leagă la baza de date TimeLine Enterprise, e live în AppStore, îl găsiți aici. Poate fi testat de oricine, se leagă la o bază de date demo, în cloud. 


Am avut un pic de emoții, în primul rând pentru că nu folosim mediul de dezvoltare Apple și am înglobat câteva controale 3rd party, așa că nu știam dacă va obține ușor aprobarea spre publicare, apoi și pentru că procesul de înregistrare și trimitere spre testare a fost stufos și complex. După prima reușită altfel se vede viața, va urma în curând versiunea a doua și Mobile Factory, o aplicație pentru a vedea cum merge producția, inclusiv cu date în timp real de la mașinile care-s conectate la terminale/server. Pentru mai puțin de trei luni de muncă a două persoane, începând de la 0, e ceva.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.