marți, 11 septembrie 2012

Redesign

Nu-mi doream musai o schimbare pe blog, deși a trecut suficient timp de când am conceput tema anterioară. Problema este că s-au schimbat lucruri sub capota Blogger și unele chestii nu mai pot fi aplicate temei mele antice. Ieri, din joacă, am dat un click prea mult și în loc de preview a apărut tema modernă online. M-am panicat o secundă, dar ca orice informatician ce se respectă, mi-am dat seama că am backup, care chiar a mers, însă acum mi se pare foarte anacronică tema anterioară. Am revenit la tema modernă, care, deși nu-i în latină și se mișcă un pic mai greu, are un aspect mult mai fresh.


Aștept feedbackul vostru, să știu dacă vă irită, dacă nu vă merge bine, dacă vă plăcea cea anterioară mai mult etc. Mulțumesc.

4 comentarii:

  1. fain redesignul.
    doar ca nu mai merge accesat fara www. ca inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e cunoscuta problema. E o setare de redirectare care nu vrea sa stea bifata. O sa apelez la suportul lor tehnic si sper sa se rezolve. Thanks!

      Ștergere
  2. Frumos, dar sincer imi placea simplitatea temei vechi.
    Da, se incarca greu si asta ma supara. Trebuie sa butonez si sa caut ca sa-mi dau seama ce am citit si ce nu am citit.
    Poate pentru o femeie ce sunt eu, nu e frumos ceea ce ai facut.
    E prea complicata, ceva mai simplu daca vrei sa schimbi tema.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. simply the best ..... adica o preferam pe cea dinainte

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.