joi, 10 martie 2016

Hugo: Victor nu s-ar răsuci în mormânt

Am sărbătorit 8 martie în 9, aseară, cu colegele și colegii. Organizatoarea evenimentului a avut ideea bună să mergem la Hugo, fostul Judith Bistro. Ideea și mai bună a fost să mergem la o zi după 8, când tot orașul e gol, așa că n-a trebuit să concurăm pentru atenția ospătăriței. Localul e decent amenajat, stăteau cam prost cu vinul, dar am reușit să găsim patru sticle de roșu, cu proveniență mixtă. 

Mâncarea la Hugo e foarte corectă, am ridicat un pic din sprâncene când am văzut steak de vită cu sos gorgonzola la 30 de lei, dar a fost ditamai bucata, fragedă și gătită cum am cerut (mediu). Prima opțiune a fost oaia picantă, dar se terminase. 


Nici burgerul de 19 lei sau steak-ul cu piper verde și pat de spanac n-arătau rău:



La desert s-au băgat doar băieții, am mers pe recomandarea chelneriței, flan-ul de ciocolată sau ”flun”, conform meniului. E de mers când îți dorești o masă liniștită, nu plătește altcineva și nu vrei să te vadă lumea, ca-n centru. Șanse mari să găsești loc fără rezervare, deși observația asta se bazează doar pe o singură vizită.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.