miercuri, 13 februarie 2008

Pa pa papaia

(luni seara)
Salutare consateni! Nu va scriu mult pt ca ma asteapta o papaie sa ma manance si un film sa se uite la mine. Am ajuns cu bine in portocalia, stiu ca va faceati probleme. De data asta nu m-am mai trezit de-amboulea duminica la 6 dimineata, am zburat cu Lufthansa "da" 16.30 si am ajuns la destinatie la 23.20 (+2 ora Ro). Spre suprinderea mea cu tot cu bagaje. Zboruri fara incidente, cateva noutati insignifiante:
1. la Sighii pe airport este wireless gratis si Redal Cafe. Alta lume deja, se simte parfumul de occident.
2. l-am cunoscut pe primul antrenor al lui Tsonga (la 8 ani), un francez lungan cu nasu rosu. De fapt tot avionul era plin de francezi. Tsonga asta si-a adus cu el toti cunoscutii, doar camesha nu si-a luat ca l-am vazut in poze dansand in Liquid la bustul gol.
3. am zburat cu prima tanti pilot din viata mea, capitan pe o ditamai magaoaie de Airbus 300, cu 8 scaune pe un rand. E drept ca doar intre Munchen si Frankfurt dar sa nu fim carcotasi. Asteptam prima chilotesa moldoveanca la Carpatair.
4. copiii fara parinti ar trebui interzisi. Din avioane. Intre Frankfurt si Porto am avut ghinionul sa ma aflu intr-o turma de iezi turbati. Doi langa mine, trei in fatza. Aia din fatza s-au cocotzat pe scaune cu fatza spre noi si au inceput sa joace carti toti 5. Pana i-a potolot stewardesa si i-a pus sa stea cuminti cu centurile puse. Dar tot zgaltaiau avionul nazdravanii.
5. am avut noroc de vreme buna si ghinion ca nu mi-am luat aparatul foto. Faceam niste poze de toata frumusetea cu Europa by night din avion. Toata Germania si Franta, plus ceva din Portugalia. Cel mai frumos a fost langa Paris, un mare conglomerat luminos.
Gata ca papaia se inverzeste de ciuda.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.