vineri, 15 februarie 2008

V-day


Citez titlul postului unui amic de blog: cum sa-ti surprinzi iubita de v-day. Eu am surprins-o pe a mea plecand in Portugalia. I-am dat si bonus: atata stress am incasat aici saptamana asta de nu m-am simtit absolut deloc dragastos de v-day. Dar ea nu s-a suparat si m-a surprins placut si plin de umor, cu un mic istoric ilustrat al scurtei noastre relatii. Cea mai haioasa parte este poza atasata. Eu o sa-mi iau revansa de Dragobete.
Acum tineti-mi pumnii pt ca am inteles ca weekend-ul acesta ninge in Romania (ca aici sunt peste 20 de grade la amiaza si e un soaaareeee) si n-am chef sa aterizez maine seara la Oradea sau cine stie ce alta destinatie aflat la ore bune de casa.

Bonus, doua intamplari amuzante de saptamana asta:
1. ma suna unul din clientii de aici si-mi spune ca a apasat pe iconitza softului nostru, aflata pe desktopul lui si i s-a facut ecranul negru. Dupa secunde de groaza si-a dat seama ca era cablul monitorului de vina.
2. vine o doamna de la facturari cu o factura de 6 pagini, dintre care 4 goale si ma intreaba ce s-a intamplat. Dupa alte minute de groaza imi dau seama ca a uitat-o Dumnezeu cu degetul (sau alta parte a corpului) fixata pe tasta Enter si a bagat o gramada de linii goale intr-o descriere de produs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.