vineri, 29 februarie 2008

Primul bloc cu bazin olimpic

O stire recenta din Tribuna mi-a schimbat perceptia asupra zonei rezidentiale de mare finetze in care locuiesc. Pentru cei care nu stiti unde stau, sa va prezint topologia locului, pe straturi paralele:
- cale ferata
- soseaua de centura
- blocul meu
- garaje
- scoala nr 1
+ namol printre ultimele 3 puncte din lista.
Conform articolului intre scoala nr 1 si garaje se construieste o gradinita. Adevarat. Tot conform articolului, in laterala gradinitei ar trebui sa se construiasca si un bazin olimpic. Probabil ca garajele noastre vor fi sacrificate pt a face loc unei parcari moderne. Nu ca as mai crede asta dupa 30 de ani de asteptari. Mi-l si imaginez pe mandea, coborand in slipi din bloc si mergand la bazin. Sau daca-l fac extrem de aproape si descoperit, sarind direct de la balcon. In namol. Worst case scenario: nu se face bazinul, raman garajele si namolu. Best case scenario: bazin, bye bye garaje, bye bye namol. Varianta probabila: bazin inghesuit, garaje si mai mult namol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.