miercuri, 26 noiembrie 2008

Stiri spooky din orasul meu

1. Pe Magheranului s-au montat semafoare inteligente. Nu suficient de inteligente, as zice, pentru ca au facut rosu chiar inaintea MEAA!! Asa ca am infipt talpa in pedala, am trecut pe galben si le-am ignorat cu nerusinare. Daca erau asa inteligente faceau verde in toate partile si ma opreau, sau imi faceau poza si apaream in ziarul Adelei maine. Hmm, dar eu cred ca totusi sunt inteligente, doar se prefac ca sunt normale, ca sa nu-si faca suratele de rusine.

2. Mi-a povestit un nene taximetrist care m-a dus de la service la birou ca fiica sa vrea BMW. Nu vrea Golf, nu vrea Kent, nu vrea valuta, ba chiar nici pe Petre Roman (APACA anyone?), ea vrea doar BMW, pt ca aia e masina, asa i s-a zis ei. Nu stie nici ea, nici taica-so ce implica o tractiune spate (iarna) si ca nu prea e indicata o asemenea masina la incepatori, mai ales daca e model vechi si n-are sistem de control al tractiunii. Plus ca taica-so lucreaza pe Dacie, deci probabil nu-l dau banii afara din casa, dar daca numai asa poate avea omul liniste in casa ce sa faca... Memo to myself: Pe fata mea o sa o cheme Vladutz si o sa fie baiat.

3. "ECHIPA DE fotbal a Directiei Generale a Finantelor Sibiu a pierdut finala Cupei Finantistului, desfasurata zilele trecute la Sala Transilvania. " Eu le propun respectivilor sa faca un meci Finantisti - Contribuabili. Cred ca s-ar inghesui lumea sa joace contra lor, de placere, ar fi singurul meci in care scorul n-ar conta deloc. Vorba aia: satisfactia de a-i rupe piciorul celui care ti-a dat 100 de milioane amenda - priceless.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.