joi, 22 noiembrie 2012

Cum să liniștești un curier cu personalitate

Câțiva cititori au lăsat comentarii așa lungi la articolul cu GLS încât constat că durerile oamenilor vis-a-vis de curieri sunt mai mari și mai frecvente decât credeam. Le găsiți în articolul original, care a ajuns viral și completat, the FUA a scris cum n-a găsit GLS-ul Senatul acasă.

Cea mai tare poveste o trec aici, am râs cu lacrimi:

Eu nu inteleg cateodata de ce nu se transeaza problema in stil pur romanesc. Am trecut si eu printr-o patanie, acum vreun an, cu un curier de la DPD daca nu ma insel, care-mi adusese un monitor de calculator de la Emag. M-a sunat cand a ajuns la birou, eu eram pe drum, i-am transmis ca ajung in 3-4 minute maxim. Mi-a raspuns pe un ton malitios ca el nu asteapta pe nimeni si era de datoria mea sa fiu la locatie. Cu scuzele de rigoare ca am intarziat l-am rugat respectuos sa ma astepte cateva minute, cu mentiunea ca "o sa fiu si eu atent cu dumneavoastra". Am ajuns la birou taman cand agentul vroia sa puna coletul inapoi in masina. "Sa puna" e un termen figurativ, pentru ca de fapt el dadea cu piciorul in cutia monitorului, ca sa incapa intre alte doua colete in portbagaj. Stupefiat, l-am intrebat daca e sanatos mintal, la care mi s-a replicat cu " Pai ce p**a mea vroiai sa fac, sa te astept?" Si in stil caracteristic romanesc, am scos frumos bastonul telescopic si i-am spart 2 geamuri la Cielo. S-a facut mielusel instant. Exceptand Fan, unde plangerile chiar sunt luate in seama si rezolvate, restul firmelor de curierat trebuiesc tratate cu parul. Parerea mea.

1 comentarii:

  1. Liviu Ene se pare ca pe sofer il doare undeva…azi dimineata pe grivitei spre baumax soferul aceleiasi masini bv 17 urg trece cu peste 80 km/h pe trecerea de pietoni in timp ce 2 oameni traversau strada!
    curierat

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.