vineri, 22 martie 2013

Zero aplicații pentru chemat taxiul în Sibiu

Pornind de la postările lui Groparu despre taximetrie și ce-am mai citit pe net recent pe tema asta, am încercat să văd dacă în Sibiu există vreo aplicație prin care poți chema taxiul. Nu există. Am descărcat din AppStore următoarele:
  • Star Taxi: disponibil doar în București, Brașov, Iași și Timișoara. Asta scrie doar în descrierea din AppStore, în aplicație sau pe site nu;
  • Clever Taxi: merge doar în București, Cluj și Iași. Nu te lasă chiar cu ochii-n soare, îți arată o listă (incompletă) de firme de taxi din localitatea ta și, eventual, review-uri; Firma Clever Tech oferă atât aplicația generică cât și aplicații individuale pentru firme de taximetrie din București (de ex. Speed Taxi);
  • Chem Taxi: încă nu pare să funcționeze, în niciun oraș;
Mai sunt și altele, dar ori fără texte explicative, ori fără review-uri, nu mi-am pierdut timpul cu ele. Poate e prea mic orașul și prea scurte cursele ca să merite wi-fi gratuit în mașini, dar sper să adere în curând la una din platformele de comandă online și firmele importante de taximetrie din orașul nostru.

Later edit: Tudor zice că există TaxiZoom, care apelează Taxi 924. O să-l testez și revin cu info.

4 comentarii:

  1. Exista http://taxizoom.com dar in legatura cu centrala de la 924 nu cu taximentristii sau alte taxiuri. Nu e asa de performanta ca Star Taxi ce l-am incercat zilele trecute la Bucuresti si e Dumnezeul aplicatiilor de taxi dar daca nu ai chef sa vorbesti cu centralista te ajuta sa dai un bip (o tot folosesc de vreo luna si in lipsa de altceva...)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.