luni, 1 aprilie 2013

Mâncare indiană

A venit soțul unei colege din India și ne-a adus niște antreuri și dulciuri de acolo. Cum n-am fost vineri la lucru, azi am mai prins doar puțin din fiecare:


Biscuitele acela picant din poza din dreapta se numește Khakhra, probabil e echivalentul pâinii crocante tip Wasa, iar chips-urile de banalele necoapte din stânga sunt puternic aromate cu diverse condimente - după cum se vede în poză, n-au avut prea mare succes, probabil datorită mirosului inițial ciudat; o dată ce-l depășești sunt acceptabile.

În stânga sunt niște bile de cocos făcute în casă, nu prea seamănă cu varianta europeană, cocosul e tăiat în fâșii mai mari, iar în interior cred că e aluat. În drepta e Kaju Katli, un desert pe bază de nuci caju, lapte și zahăr, iar chestia aia argintie de pe ea nu știu ce e, cert e că nu se curăță și nu pare a fi foiță de aluminiu, dar n-aș garanta pentru asta. 

Toate produse vegetariene, bineînțeles. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.