marți, 16 aprilie 2013

Oare sunt eu de vină? Partea a II-a

Lectură preliminară, din octombrie 2012: oare sunt eu de vină?

Atentat în Boston. Bineînțeles, eu sunt în State în acest moment, la o conferință în Austin. V-am mai povestit de-a lungul timpului ce noroc/ghinion am avut în delegații sau concedii, un coleg a rezumat foarte bine situația pe Facebook acum câteva minute:
Auzi mai copile?- Cand ai fost in Londra Eyjafjallajokull a blocat toate avioanele la sol si te-ai intors cu barca;- la New York ai starnit hurricane-ul Sandy;- in Japonia cutremuru ti-a luat-o usor inainte descurajandu-ti gandurile temerare;- acuma iara probleme in Boston cu tine prin zona...Nu-i de ras, dar nu mai bine stai acasa?!?
Nu știa că în 2006, când am fost în Las Vegas la altă conferință, tocmai se întâmplau atentatele din Londra. Am stat la plecarea spre casă la niște cozi imense la porțile de securitate, câteva ore. Acum probabil o să fie la fel, dacă nu se liniștește situația până vineri.

În plus, ca să mă refer și la postul citat la început: pe zborul Munich - New York i s-a făcut rău unei femei, din fericire nu foarte grav, dar suficient ca după aterizare să intre paramedicii și să o coboare pe ea prima. Câțiva pasageri au reușit să enerveze stewardul pentru că și-au pregătit telefoanele mobile ca să filmeze evenimentul, au avut parte de un perdaf prin stația de amplificare pe teme de decență.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.