duminică, 9 iunie 2013

Automate frantuzesti

Intr-una din zile, cand sa platim parcarea, vreo 2,6 euro, automatul ne scuipa cu nonsalanta monezile, de orice fel ar fi fost ele. Ploua, se facuse coada dupa noi, asa ca am incercat cu o hartie de 10 euro. A mers, a dat rest in monezi de 2 euro. Am vrut sa platim parcarea pentru a doua masina. Cu monezile noastre n-a mers si, culmea, nici cu monezile date de automat, am recurs tot la o hartie de 10 euro.


Intr-o parcare pe autostrada imi iau o cafea de la automatul de bauturi calde. Costa 2,4 euro. Am ales limba engleza, asa ca am inteles mesajul care anunta ca automatul nu da rest, trebuie sa bagi suma exacta. N-aveam decat fise de 50 de centi, asa ca am bagat 2,5 euro, in ideea ca asta e. Am primit rest 10 centi.

Postare scrisa pe ipad, fara diacritice, altceva nu cred ca apuc sa mai scriu pana joi, urmeaza drumul de intoarcere, daca avem noroc si nu mai sunt inundatii pe traseu. Daca stau bine sa ma gandesc, bine ca n-am facut aranjamente pt o singura saptamana, ca poate veneam dand la rame, agale, pe Dunare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.