luni, 17 iunie 2013

Despre muzica de la festivaluri

Am ratat iarăși Robin and the Backstabbers. L-am ratat și pe Smiley, dar pentru asta n-am niciun regret. Aș fi putut să-i văd pe Vunk și pe Loredana, numai că primii au fost în iarnă pentru a doua oară în Oldies, iar Loredana nu-i cântăreața mea preferată. E ok, Festivalul e pentru mase, nu putem avea toți aceleași gusturi. Poate nu știați, dar a cântat și Adrian Enache, în cadrul spectacolului Revista în sărbătoare, i-am dat biletele (cumpărate înainte ca titlul să aibă și o descriere) bunicii mele, să se bucure și ea de Festival, Stela și Arșinel.

Alin Bratu a scris Anti-Smiley, eu plănuiam partea următoare încă dinainte de concediu, așa că nu e copycat, e lehamite generală față aceleași trupe băgate în seamă: începe TIFF-ul, iar la radio se face promo intens pentru concertul Zdob și Zdub de joi. E cu bilet, cineva s-a gândit că sibienii au să plătească pentru un concert cu niște artiștii pe care i-au văzut deja de cel puțin trei ori în ultimii zece ani. Au un album nou, dar câtă lume știe asta? 

M-am uitat pe site-ul TIFFSibiu și realitatea e un pic diferită față de promo: în prețul biletului (25 lei) intră și accesul la premiera filmului lui Horațiu Mălăele. Din anumite motive acest lucru nu se menționează în spot și în loc să atragă lumea la un festival de film cu un film, se foloseste brandul mai cunoscut, dar pentru care eu zic că sibienii n-au să plătească. Sper să mă înșel, îmi place TIFF-ul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.