miercuri, 29 octombrie 2014

Votați, nu micționați

Există un curent puternic printre oamenii educați cu privire la necesitatea prezentării la urne, contra hipsterelilor gen ”mă piș pe el de vot”. Subscriu. Detalii și o campanie genială găsiți aici.

Cred că fata o să-și mai blesteme alegerile... "vestimentare" o perioadă 
Personal, deși am un colț împotriva lui nea Iohannis, dacă intră în turul 2 am să-l votez. Nu ca să scape Sibiul de el și nici pentru că-l consider răul cel mai mic, ci pragmatic, pur și simplu consider că are cea mai bună imagine externă și o să ne aducă un capital de simpatie internațională pe care nu l-am mai avut de la Revoluție încoace. În rest, am mici așteptări de la președinte, cum o fi el, jucător sau mutalău. Să dea bine în poze și să aibă cu cine le face. În plus, doamna Iohannis mi-a fost profesoară și știu că o să fie o Primă Doamnă decentă și care va putea susține o conversație în engleză. Contează și asta, dacă vrei să treci de relațiile diplomatice formale.

Colțul ăla de care vorbeam mai sus e măricel, n-o să votez cu inima ușoară și încă nu m-am hotărât dacă în primul tur am să o aleg pe doamna Macovei sau tot pe KJ, dar sigur o să fie un candidat al dreptei. 

Niște opinii argumentate pro-vot găsiți aici:
Votați și voi, că unii care se ascund în peșteră la eclipsă n-au grețuri. Poate se schimbă ceva și o să puteți să fiți mândrii că sunteți români tot anul, nu doar când joacă Halep.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.