duminică, 4 iulie 2010

5.30 AM, I'm awake. Sort of

Am mai scris eu posturi la 5.30 dimineața dar erau înainte de culcare, nu din aeroport ca azi. Ieri am fost la o nuntă și n-am ajuns în pat decât spre ora 1 așa că la 5 când a sunat alarma doar adrenalina gândului că pierd avionul m-a mișcat. Nu pot decât să-l blestem încă o dată pe ăla care face programările zborurilor la BlueAir, ora 7 mi se pare perfectă pentru decolare doar dacă este post-meridian. Pierduți prin terminal, câțiva români la fel de chiauni - poate și pentru că zboară prima dată, singura chestie interesantă este husa unei fete, nu știu dacă e de la nai sau de la bumerang. Înclin totuși spre prima variantă dar probabil că nu o să aflu niciodată, la ora asta sunt la fel de comunicativ ca un bolovan. Cine știe, totdeauna există posibilitatea unui concert la bord - de obicei cu jeluiri, aplauze sau isterii, dar de ce să nu sperăm și la ceva bun. Până la urmă m-aș mulțumi și cu o decolare la timp...
Așadar eu direcția Köln, întoarcere vineri, măcar o să vă explic cum se distrează nemții la următorul meci de WorldCup.
PS. Ce mi s-a părut original la nunta de ieri: un mic bar unde se făceau cocktailuri, deservit de Kid, unul dintre barmanii de la, bineînțeles!, Oldies. Vă explică Alinuța cum e cu Mojito Mango.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.