vineri, 28 ianuarie 2011

Paula Seling@Oldies Pub


 Aseară a fost concert Paula Seling și Ovi în Oldies și a început relativ prost, adică Paula a insistat pe primele două piese să cânte cu publicul, uitând că ne aflăm în Ardeal iar eu eram doar la a doua Cola. Efectul a fost anemic. După vreo patru melodii din repertoriul propriu l-a chemat în scenă pe Ovi, pentru niște dueturi pe piese din repertoriul internațional, reușite, pentru că pe alea le știam, apoi a urmat doar Ovi solo, cu niște componziții proprii, apoi iar ceva internațional și iar ne-am animat, pentru că și pe astea le știam. Ultima parte a fost reușită, Paula revenind în scenă pentru un duet pe Knockin on heaven's door, o variantă slow, ca să-i pună în valoare vocea deosebită, pentru că nu mă înțelegeți greșit, amândoi sunt buni cântăreți dar nu-i ajută portofoliul. Apoi au urmat piesele de rezistență ale Paulei: ”Timpul”, ”Ploaie în luna lui Marte” și mizeria aia de la Eurovizion. Eu m-am dus pentru ”Ploaie...”, pe care v-o ofer mai jos, iar în finalul ei se poate asculta o demonstrație de forță vocală, dacă pot să zic așa. De excepție sonorizarea, de excepție Paula, voce plus prezență fizică - la 32 de ani arată ireproșabil, Ovi și el un bun cântăreț de care ar trebui să mai auzim, una peste alta, concert reușit și aplaudat inimos de public, cu două bisuri.

După încheiere ne-am dus la nou deschisul Kapital de la subsolul Casei de Cultură, aceeași zoo acum un pic mai central și de cine dăm? De Ovi...



PS: turneul se numește ”Paula Seling și Ovi” pentru că ”Ovi și Paula Seling” ar da naștere la amuzament dacă s-ar introduce un spațiu unde trebuie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.