duminică, 23 ianuarie 2011

Rebranding failure

Mă bătea gândul să-mi schimb motto-ul blogului, am impresia că încep să-mi creez o reputație de bețiv și chiar nu e cazul, eu încerc din greu să nu devin unul dar mă strică anturajul,  plus că nu vreau să o dezamăgesc pe bunică-mea, nu? Așa că m-am apucat de rebranding. Am șters textul (cogito ergo sum) și... nu mi-a venit nicio idee măreață în loc. Pe de o parte n-am chef să caut citate inteligente în latină, mai ales că nu prea mai apare nimic nou într-o limbă moartă și cele existente sunt toate prea cunoscute, pe altă parte mi-am dat seama că tot despre evenimentele amuzante petrecute în oraș o să scriu, că doar nu interesează pe nimeni cât de tare trag la lucru sau cum am spălat geamurile acasă (dacă aș scrie despre asta ați citi posturi noi doar de Paște și Crăciun).

În concluzie: mi-o zis mie un medic că pentru o frumusețe de ciroză trebuie să bei 10 ani, în fiecare zi câte 500 ml de tărie. Sunt așa departe de performanțele astea încât m-am liniștit, dacă ar fi să mor doar după criterul ăsta aș apuca centenarul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.