joi, 17 martie 2011

Diferenţa stat/privat. Nimic nou

Dacă tot am început să vorbesc despre relaţiile cu clienţii, o antiteză din ultima săptămână:
- La RAR, companie de stat, am aşteptat 90 de minute ca să primesc un Certificat de autenticitate - cu programare. N-am înţeles exact ce făceau oamenii ăia, pentru că procedura e relativ simplă, la fel cum n-am înţeles de ce m-a ignorat cinci minute doamna de la ghişeu - probabil din cauza colegilor care îi aduceau acte prin spate şi aveau prioritate;
- Ambient: eh, aici se vede că pluteşte spectrul falimentului. Am primit asistenţă pentru alegerea unui holtzşurub ca şi când mi-aş fi cumpărat un yacht cu banii jos (unul e suficient, nu-mi plac nici cataloagele, nici poşetele). Dar şi eu am fost generos, n-am luat patru bucăţi ci şase. Total un leu. Glumesc, am mai cumpărat şi nişte neoane. Şi doamna de la casă m-a tratat ca pe un prinţ, mi-a urat tot ce se putea ura, dacă era sezonul cred că-mi cânta şi o colindă, numai că nu mi-a dorit poftă mare şi noapte bună. Pe bune, era deja exagerat, mă săturasem să tot spun "mulţumesc la fel".

Sugestia mea: externalizaţi serviciile de stat celor de la Ambient, au o grămadă de timp şi par bine antrenaţi.

1 comentarii:

  1. la stat cat timp au posturile asigurate nu o sa se grabeasca nimeni sa fie amabili sau sa se miste mai repede... in schimb cei de la ambient probabil si-au pastrat doar angajatii care fac performanta. Decat 2 care freaca menta mai bine unul care sa stie sa prezinte marfa si sa vanda, nu?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.