joi, 10 martie 2011

Iris@Oldies Pub

De 8 martie ne-am tratat cu rock. Și n-am fost puțini, s-a umplut tot Oldiesul. Show-ul Irișilor a fost foarte bun, a început cu niscaiva piese noi, de pe ultimul album, dar s-a încheiat în forță, cu clasicele piese de rezistență. Floare de Iris, bineînțeles, la refren. N-am stat să filmez prea mult pentru că nu m-au lăsat fetele, m-au terorizat C. și N. să dau din palme, chestie pe care eu o urăsc dar era totuși ziua femeilor, așa că am mârâit doar în barbă. Păi de aia merg la concert, ca să cânt eu refrenul și să aplaud ca la congres? Eu vreau să mă bucur de muzică, nu să fac atmosferă. Gata, am încheiat răbufnirea teatrală. Până la urmă le-am distras atenția și le-am arătat o altă victimă, bietul băiat de trupă care se ocupa de microfonul basistului, amplasat între noi și scenă. Ăluia numai de aplaudat nu-i ardea, doar vede toate spectacolele, dar până la urmă s-a conformat, fetele au fost foarte insistente, iar noi am râs cu lacrimi. Uitați-vă în film la copila aia din fața scenei, a stat acolo tot concertul, a cântat toate piesele, știa toate versurile și ruperile de ritm, iar la final le-a oferit... iriși.
Finalul serii a fost apoteotic, cu șampanie, deși eram cu mașina. Din păcate a venit sub formă de duș, chelnerița încerca să treacă prin mulțime cu tava deasupra capului, cineva a lovit-o peste mână și eu m-am trezit botezat cu dărnicie. Bine că n-a fost vin roșu, păcat că n-a fost Dom Perignon.

4 comentarii:

  1. hiii hiii...te-am terorizat :d

    RăspundețiȘtergere
  2. "Uitați-vă în film la copila aia din fața scenei, a stat acolo tot concertul, a cântat toate piesele, știa toate versurile și ruperile de ritm, iar la final le-a oferit... iriși."

    Copila sunt eu :) Administrator la siteul oficial Iris si o fana destul de nebuna care merge din Hunedoara dupa ei in aproape toata tara, iar pt mine Irisii au devenit pana si prieteni.Pentru mine inseamna enorm lucrul acesta sa fiu atat de aproape de idoli la fiecare concert, mai mult de atat nici nu pot sa-mi doresc.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.