sâmbătă, 31 decembrie 2011

Întâlnire neașteptată

Ajunși la Cluj pe aeroport, așteptam bagajele, în zona securizată. Am profitat de cele câteva minute cât durează descărcatul lor pentru a merge la baie. Când mă spălam pe mâini, apare o domnișoară dintr-una din cabine, când mă vede se blochează: ”vai, am intrat la bărbați?”. Mda, sunt aproape convins că semnul de pe ușă era același când a intrat, respectiv că pișoarele erau și ele tot acolo. O fi fost un efect secundar al aplaudatului la aterizare. I-am zis că e ok, dar ar fi bine să nu ieșim deodată, să nu intre la idei cei peste 100 de oameni care-și așteptau bagajele chiar în fața ușii, inclusiv ”aparținătorii”.

1 comentarii:

  1. Dacă n-aș fi sigură că sînt la mine acasă, în fața computerului, mai că aș crede că eram eu domnișoara aia... și eu reușesc să fiu atît de aiurită încît să intru în toaleta bărbaților și să nu realizez lucrul ăsta. Mi se iartă dacă recunosc? :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.