marți, 25 martie 2014

La Popasul Căprioarei accidentele sunt gratis

Delegație la Deta, cazare într-un loc ales de client. Ne-am uitat peste facilitățile de pe website, să vedem dacă avem net. Am descoperit că oamenii oferă mult mai mult de atât:


Baia proprie, prosoapele și așternuturile nu-s trecute, sperăm că le-au considerat implicite. Am rămas impresionați de existența rastelului pentru arme și de grija cu care au notat în paranteză ”pentru vânători”, ca nu cumva să credem că e bază militară. Odată digerată ideea asta cu armele, menționarea accidentului e mult mai dubioasă și născătoare de idei de genul: vă invităm să veniți cu victima și cu pușca, dacă n-aveți armă nu-i bai, organizăm și accidente, o putem împinge gratis pe scări sau folosim poneiul ucigaș, dar să știți că el costă extra. Totuși, la servicii plătite nu e specificat bodybagul sau adunatul creierilor de pe begonii.

Totul de la un enter și-o liniuță în plus...

Update de la fața locului: râdem, glumim, dar dacă aveți nevoie de cazare în drum spre Serbia, vă recomand locul, e proaspăt deschis, aproape de drum, dar totuși liniștit, e curat, iar camerele sunt imense. Deocamdată e puțin cunoscut, în ditamai hanul eram doar doi clienți, lăutarul, chelnerul și patronii.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.