luni, 24 martie 2014

Meseriașul român nesupravegheat

Un domn își renovează apartamentul. Unul din scopuri era să scape de cablurile vizibile între tv-ul montat pe perete și mobila pe care stăteau receiverele. Adică să n-arate așa urât ca-n poza asta:

(c) toteslife.blogspot.com
Soluția: roagă meseriașii să-i îngroape în perete un tub de plastic, tip canalizare (sau cum s-o numi), cu diametru de câțiva cm, cu o gură în spatele consolei și alta în spatele tv-ului, prin care să tragă el, ulterior, cablurile necesare. Oamenii s-au executat, dar au făcut economie de material și au îngropat vechiul tub de canalizare, schimbat în timpul renovării, fără să se chinuie măcar să-l spele sau să se gândească că o să pută în sufragerie. Ajunge proprietarul acasă și-și pune mâinile în cap. Doreii au însă soluții: lăsați că băgăm o cârpă cu o sârmă în el și-l curățăm. Bineînțeles, au fost obligați să spargă peretele și să refacă. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.