vineri, 27 iunie 2014

Diseară: filmul Usturoi la Teatrul Gong

Eu nu cred că ajung pentru că doar după ora 17 aterizez la Cluj, dar dacă sunteți în Sibiu nu ratați filmul Usturoi al sibianului Radu Băzăvan, aka Groparu, de la ora 20 la Teatrul Gong, în cadrul festivalului TIFF. Vă promit că o să vă placă.

Programul complet al TIFF îl găsiți aici.

De pe pagina de FB a regizorului Lucian Alexandru:

Dragii mei Sibieni ! Cu ceva timp in urma, pe cand stateam la o bere rece, cu Radu Valentin Băzăvan, intr-o vacanta de vara(acum vreo 6 ani), asa dintr-o discutie in alta,
ne-a venit o idee foarte indrazneata(la vremea aceea) sa facem un film(a movie). Intodeauna am iubit pitorescul Ardeal, deci conditia principala a fost sa facem un film in Ardeal si cu umor ardenelesc. No, acum eu si cu Radu ne cunoastem de mici copii, deci avand incredere unu in altul, am bagat mana putin mana in proprile noastre buzunare, ca sa finantam urmatoarea capodopera (scrisa in 'style' a la groparu.ro ), pe nume 'USTUROI', scris de Radu, regizat de mine, si bineinteles am avut o echipa "de aur"care ca si noi au dat tot ce au putut, sa aduca Usturoi-ul la lumina zilei.
Deci sunt foarte 'proud' sa va invit sa ne vizionati 'capodopera' USTUROI, la TIFF Sibiu, Vineri 27 Iunie, la ora 20, la Teatrul Gong, SIBIU.
Din pacate eu si cu Radu nu o sa fim prezenti la premiera din Sibiu, dar o sa fie alti invitati surpriza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.