joi, 24 septembrie 2015

Ce căuta Turcu-n Olanda

Câteodată mă înham la mai multe chestii decât ar trebui. Destul de obosit de nopți dormite în reprize,  dominate de o pruncă căreia îi ies dinți sau doar caută atenție și nu poți să o pui jos nici ziua, nici noaptea, plec azi în delegație. Nu orice fel de delegație, ci competiție IT în Olanda.

Niște entuziaști organizează de mai mulți ani un maraton de programare la Utrecht, intitulat RADRace, acronim ce vine de la Rapid Application Development. O echipă de două persoane trebuie să termine în 2 zile o temă dată. Două zile e mult spus, de fapt sunt vreo 10 ore în prima zi și încă o dimineață în a doua. Dacă vreți să vedeți cât e de muncă și cum arată tema din 2005, intrați aici.

Așadar mâine și poimâine bag la greu RedBull, cafea, ciocolată și uzez tastele laptopului sau îi fac masaj colegului, încă nu mi-e clar cum împărțim sarcinile :), nu mă căutați că nu vă răspund. Nu cred că un joint aduce inspirația în programare - din păcate.

Cea de-a doua chestie la care m-am înhămat e Guitar Meetingul din 3 octombrie. N-am de repetat ”decât” opt piese. Mai povestim despre asta când mă întorc.

Maastricht

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.