joi, 17 septembrie 2015

Orange a introdus niște oferte decente

Nu prea-mi place să dau bani firmelor de telecomunicații, că nu-s mare povestitor, am acces la net și pot comunica bine și nediscriminatoriu online prin email, WhatsApp, Viber, FB Messenger, Yahoo Messenger, iMessages, Twitter Direct Messages și HipChat (la lucru). N-am utilizat încă Wire, Lync și Hangouts, dar cine știe când vine și ziua lor. 

Din această cauză, de curând am închis un abonament de Vodafone pe care nu-l mai utilizam și am renunțat la fixul Telekom; singurul număr privat rămas e cel de pe Orange (am și un fix NextGen, dar nu-i știu numărul, a venit moka cu abonamentul). Plătesc cam 70 de lei, suma unui abonament de 12 euro și niște depășiri pentru trafic de net. 

M-au bucurat noile ofertele Orange de săptămâna acesta, mai mult că au scăpat de denumirile zoo stupide, dar și pentru că au abonamente decente cu trafic de date 4G inclus. Am trecut la abonamentul Me 13 (euro), cu 2 GB trafic de date inclus. Am oscilat între acesta și cel de 14 euro, unde ai mai multe convorbiri și Orange TV, dar mai puțin net. Restul opțiunilor, comparativ cu abonamentul vechi:


Știu că Digi are oferte bune și poate și Vodafone, dar nu-mi pasă, sunt mulțumit cu Orange, parcă au remediat și din problemele cu semnalul în zona centrală a orașului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.