duminică, 1 noiembrie 2009

Best Halloween Party ever

Dacă vă întrebaţi cum a fost de Halloween în Sibiu, n-aţi nimerit bine de data asta. Nu-s mare fan al deghizărilor, aşa că aseară am jucat baschet pe Wii, am mâncat clătite şi m-am culcat înainte de 12, deci nu m-am transformat nici în bostan, nici în beţiv. Şi nu, nu mă interesează dacă v-a ieşit perfect costumaţia, dacă aţi dansat pe bar sau dacă aţi primit o sticlă de tequila premiu la concursul de limbo :)) Ne revedem la Carnaval în februarie!

1 comentarii:

  1. M-am nimerit pe aici în căutarea umorului. Pe care l-am regăsit în descrierea reacțiilor printre auditorii unei conferințe. Să dăm mâna! Atunci poate sărbătorești Drabobetele și Sânzăienele. M-aș bucura să fie așa, deși nu mulți români neaoși știu când sunt celebrate acestea; mai curând știu de Sfântul Valentin, made in SUA. Te invit pe aici: http://tagore6699.wordpress.com și pe celelalte pe care vrei vrea...
    Salut și la bună regăsire.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.