sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Mai comentăm, ne mai dăm şi noi importanţi...

M-am distrat citind ce le-a trecut unora prin cap să comenteze pe forumul celor pasionaţi de fotografia aeriană referitor la petiţia mea:

Trist e că nu şi-au dat seama de nuanţele umoristico-absurde ale petiţiei nici după ce a pus cineva link către postul în care explicam ce şi cum. Aerieni, domle, aerieni :)

Highlight-uri priceless:

  • "Pun pariu ca initiatorul acestei idiotenii e pilot la Tarom."
  • "Sa nu comparam un mecanic cfr,care are 2 clase mai mult decat trenul pe care il conduce cu un pilot..un e sa nimeresti gara..alta e sa nimeresti pista.."
  • " Maine poimaine o sa fie o petitie prin care o sa se interzica vorbitul in avion, chemarea insotitorilor si folositul toaletei....... Imi pare rau sa o zic dar daca rateaza sunetele si cuvintele care ii vin de la aparatura de bord din cauza aplauzelor eu spun ca are ceva probleme cu palniile deoarece aplauzele a 150 de oameni nu produc atat de multi decibeli......."

1 comentarii:

  1. Priveste partea buna a lucrurilor, esti pilot :))))))))))) si ai creat isterie intre prostime

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.