luni, 16 noiembrie 2009

Top Gear-ul din România

Savuros! Începe cam aşa: "când ne gândim la România, şi nu ne gândim prea des, ne gândim la căruţe trase de boi şi oameni care aruncă cu pietre după ţigani. Venind aici cu o maşină de 160.000 de lire e comparabil cu a merge în Sudan într-un costum făcut din mâncare...cel puţin aşa credeam până am ajuns în Mamaia." Unde şi-au dat seama în parcarea hotelului Rex că nu prea ies în evidenţă cu maşinile lor. "Dacă Simon Cowell ar veni aici l-ar pune în ajutor de şomaj"

2 comentarii:

  1. da....de mare angajament au fost cohalarii care au dat indicatii in engleza, tiganii....apoi ce a mai fost:...dacia care a lovit masinutza negra...au fost cateva parti din emisiune care m-au cam lasat cu un gust amar...Romanica noastra....dar foarte tare a fost traseul pe Transfagarasan si atunci mi-a parut bine de Romanica...altfel...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca faza cu accidentul a fost regizata, nu avea cum sa ramana Lambo-ul ala intreg. Cat priveste fauna - exista! si nu vreau sa stiu cat au taiat la montaj din ea :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.