sâmbătă, 12 decembrie 2009

Fiat 500 forever

Am găsit şi ceva pozitiv la Fiat 500! Are port USB în care poţi băga un stick de memorie cu mp3-uri şi le redă prin sistemul audio al maşinii. Cred că ăsta-i viitorul şi sper să văd funcţia asta la cât mai multe maşini în viitor. Trebuie să mai zic că s-a descurcat onorabil pe ploaie, am mers noaptea pe autostradă cu 130 km/h şi nu m-am simţit în nesiguranţă. Ca maşină mică e aproape perfectă, dar are câteva minusuri de-a dreptul hilare:

  • portbagajul e aşa minuscul încât pentru a băga trei genţi de laptop (din care două mai voluminoase) în el a trebuit să rabatăm jumătate din bancheta din spate.
  • are sistem de navigaţie înclus şi comandă vocală care merge foarte bine (nu e dezacord, mă refer la comandă). Singura problemă e că nu poţi să alegi o destinaţie decât dacă maşina stă pe loc! De-a dreptul stupid ţinând cont că de aia s-au inventat comenzile vocale şi hands-free-ul, ca să poţi fi atent la drum în timpul condusului, nu al staţionării.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.