miercuri, 2 decembrie 2009

SUC cu Costel@Kapital

Aseară a fost rândul lui Costel, tot de la "viitoarea fostă trupă Deko", să urce pe scenă pentru o nouă reprezentaţie de Stand-up Comedy în Club Kapital. La început locul a fost foarte gol, dar până la ora 10 s-a umplut destul de bine iar show-ul a fost mai amuzant decât cel al lui Vio. De fapt mult mai amuzant, la unele glume am râs cu lacrimi. Se pare că a fost a doua oară când a venit Costel în acest turneu la Sibiu, cu alte poante iar omul chiar e un super moldovean haios. În filmuleţul postat data trecută, unul din băieţii de la Deko zicea că la Sibiu a avut parte doar de snobi culturali nu şi de papagalii vopsiţi blond, dar de data aceasta dorinţa le-a fost îndeplinită: era un grup de papagaliţe blonde care au povestit tot show-ul, au râs tot când n-a trebuit şi probabil făceau glumele lor cu dulăpiorii care le accesorizau. Ne-au exasperat pe toţi.

Cred că s-au terminat serile de comedie anul acesta, nu ştiu dacă am înţeles bine dar s-ar putea să se reia din ianuarie. Vom vedea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.