joi, 3 decembrie 2009

Fragmente de discuţie. Updating...

Postez pe măsură ce se dezbate, un fel de Twitter:
Geoană: "sunt un om care ştiu să-i unesc pe români"
Geoană speră că Băsescu nu-l atacă la persoană. Cred că-i e frică să nu-l facă de cacao. De aia o fi amânat discuţia atât. Nu da Traiane că Mirciulică a fost şi bolnav când era mic!
Băsescu e aerodinamic, i-a ajuns chelia până la ceafă.
Geoană e omul viitorului. Săracu. El e omul viitorului de 20 de ani, de când îi pupa în fund alternativ şi pe Iliescu şi pe Emil Constantinescu.
Mazăre, îmbrăcat ca un papagal, deci nimic nou. Am văzut că a dat interviuri, deci azi e coerent.
Băsescu-i dă ca Bute lui Andrade, Geoană fierbe după drept la replică. Nu ştiu de ce i-au mai chinuit cu formatul ăsta, trebuia să-i lase să-şi dea la ficat la liber.
L-am văzut şi pe Boureanu în sală. Mare fineţe de tânără speranţă şi ăsta. Speranţă în ale hoţiei, bineînţeles. Da, e de la PDL, ştiu. :))
Îl tot scoate Mirciulică pe Klaus în faţă. Părerea mea e că Johannis o să o ia în barbă după alianţa asta, nu-l văd prim-ministru patru ani. Ori îl mazilesc ăştia, ori pleacă singur. Încă ceva: la Sibiu a fost votat majoritar, dar tot sibienii au votat majoritar şi cu Băse şi cu dreapta.
N-aveţi impresia că atunci când îi dă Băsescu replica lui Geoană se face linişte şi toţi aşteaptă lovitura? Doar G, când se prinde unde bate, începe să se agite şi încearcă să comenteze peste.
Îi calcă băieţii formatul în picioare lui Turcescu. Oare-i pune la final să conjuge verbul "a fi"?
Ceva nou: Băsescu se închină de prostiile lui Geoană. Discuţie savuroasă despre Rusia. Geoană e ca un elev fără lecţia învătaţă  în faţa profesorului. Dinescu-şi pune mâinile în cap.
O perioadă fără sânge, m-am plictisit. Văd că a intrat o oaie pe autostrada Transilvania.
Geoană: "dacă eşti o firmă care trebuie să recuperezi...". Ăsta sigur n-a fost coleg de meditaţii la lb română cu Vanghelie?
G recită din program, B râde ironic.
G o enervează şi pe Macovei. Lucru mare. Femeia aia chiar e o doamnă. (A zis că suntem cea mai coruptă ţară de când e B preşedinte.)
O analiză de jurnalist:
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/finala-live-text-18887.html
Knockout la faza cu întâlnirea cu Vântu! M-am cam săturat. Geoană a punctat de două ori şi cam atât.
Cred că publicitatea din pauza asta a fost mai scumpă ca la orice eveniment de anul acesta, poate cu excepţia unui meci important de fotbal.
M-am plictisit. Trebuia să-i lase să discute mai liber. N-are nici un farmec o dezbatere în lesă. Închid legătura. Mergeţi să votaţi duminică!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.