miercuri, 30 decembrie 2009

Retrospectiva 2009: munca în vremea crizei

Criza şi-o mai face omul şi cu mâna lui. Sau nu - dar să nu teoretizăm. Din fericire la noi pe plantaţie criza nu s-a simţit foarte tare, am umblat ca pe ouă dar la final de an s-ar zice că n-am spart prea multe. Am lansat o versiune nouă, se pare că e dorită de majoritatea clienţilor vechi şi are succes şi la potenţiali clienţi, aşadar n-am muncit de pomană ultimii trei ani. Ne mâncăm ficaţii prin Slovacia dar dacă ne iasă treaba o să fim mai meseriaşi. Vorba aia, ce nu te omoară te întăreşte. Din păcate n-am avut parte de conferinţe luxoase anul acesta dar revin ele, nici o grijă. Am luat un nou premiu ERP of the Year la categoria IMM-uri aşa că nu pot decât să vă doresc un 2010 cel puţin la fel de bun profesional ca 2009 al meu.
La posterland, învăţăm arta negoţului online şi încercăm să simţim piaţa românească. Nu mă pot plânge, se pare că n-o să tragem linia pe minus ci pe zero, probabil şi pentru că puţinul pe care l-am câştigat l-am reinvestit. Deocamdată e doar amuzant, dar poate vine Bill Gates şi ne cumpără, cine ştie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.