joi, 14 ianuarie 2010

Avatar

Cum ziceam, l-am văzut în 3D, cu ochelarii ăia ridicoli, nu la IMAX ci la cinema-ul în limba engleză din Viena - http://www.haydnkino.at. A fost primul film 3D pe care l-am văzut şi din rândul 5 am avut nevoie de câteva minute ca să mi se obişnuiască ochii. A fost o experienţă interesantă, deşi durează 2.45 ore filmul este alert şi nu te plictiseşti deloc. Imaginaţia şi tehnica sunt debordante, lumea concepută de producători este foarte frumoasă şi pentru ea a fost făcut filmul în 3D. 
Dar ...
povestea este cea clasică de la Winnetou încoace - şi nici aia n-a fost o premieră. Băiat ajunge într-o lume nouă, băiat impresionează prin inconştienţă dar şi prin calităţi native, boy meets girl, fata îl învaţă pe băiat să se adapteze, băiatul devine acceptat de societate, băiatul şi fata se îndrăgostesc, boy screws up, boy saves world. Indienii erau pieile roşii, ăştia-s albaştrii.
Ce mai e de spus? N-are sens să vi-l povestesc, e noul Titanic, o să-l vedeţi cu toţii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.