sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Retrospectiva 2009: amuzament şi distracţie urbană

Anul 2009 a adus trecerea de la cluburi şi muzică house la locaţii mai mici şi muzică mai variată, preponderent veche. N-a fost o mutare proastă, mă simt mai în largul meu în puburi decât în cluburi, probabil şi datorită schimbării de generaţii, pe mine populaţia actuală din cluburi mă cam lasă rece, atâtea fiţe şi/de prost gust ca la poneii de azi mai rar. Mă rog, oi fi eu demodat, dar numai bine, există locuri şi pentru cei ca mine: în prima parte a anului a fost Fellini iar apoi ne-am mutat în Oldies. Oameni normali, fără fiţe, muzică care nu-ţi scoate rinichii pe gură şi un mediu lipsit de botox şi pectorali creatinizaţi.
Piaţa Mică vara rămâne lipsită de egal ca şi frumuseţe, restaurantele Hermannia şi Tai-Ji nu se fac de râs, cabanele Mai şi Apfelhaus oferă refugiul ideal, la fel şi Perla Păltinişului deşi e mai departe, English Bar-ul de la Hilton e ceva deosebit, numai bun pentru o conversaţie liniştită. Aştept cu interes să văd cum se va reinventa Ocna Sibiului şi-mi doresc ca Cetatea Cisnădioarei să nu se schimbe deloc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.