luni, 18 ianuarie 2010

Inna

A trebuit să ajung în Slovacia ca să-mi dau seama ce mare star a devenit fătuca asta. Videoclipuri la tv, muzica  difuzată la radio, ba chiar mai rău: spoturi şi jingle-uri cu Inna! Se pare că în Europa de Est e în vogă, în schimb în Austria n-am auzit nici o piesă la radio.
Interesant a fost când am luat masa într-o seară într-un restaurant din Piestany iar televizorul mergea pe un post de muzică. În vreo nouăzeci de minute de două ori Inna, o dată Dj David şi cred că a mai fost măcar o piesă pe care o cântă un român. E greu să-i dibuieşti sub pseudonimele astea internaţionale, dar e bine că exportăm şi noi ceva, doar totdeauna am fost buni la calculatoare, nu? :D
Le-am zis la colegi că Inna e româncă, era videoclipul cu marea (Amazing), un frumos peisaj litoral. A întrebat unul: e plaja din România? Hell, no! Noi n-avem peisaje aşa exotice. Acum am citit că e filmat în Portugalia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.