miercuri, 6 ianuarie 2010

Iar pe drum

Nici n-a început bine anul şi am şi tăiat-o în delegaţie. Tot Slovacia, unde e la fel de frig şi uscat ca la noi. De fapt acum fulguie uşor, dar nimic spectaculos. De data asta stau două săptămâni şi trebuie să-mi ocup un weekend în Viena. Da, ştiu, mă compătimiţi ca de obicei.
Zborul către Viena a fost ok, singura "chestie" notabilă a fost o româncă cu trei copii. Ea cred că a fost mare fan Ţestoasele Ninja, am impresia că şi-a botezat progeniturile după ele. Tot urla la ei în avion: Leonardo! etc etc
După avion a urmat maşina, de data asta am cerut ceva mai mare ca Fiat 500 pentru că trebuie să mergem iar trei bărbaţi cu bagaje, aşa că am primit un ... VW Polo. Nu râdeţi că pe lângă Fiat e limuzină. Deocamdată n-am păţit-o ca Tudor şi nici nu-mi doresc. Sunt convins că puternicul motor de 1.2 litri şi talentul meu la şofat o să mă scoată din rahat dacă o să fie cazul. Right. Îi paraşutez pe nemţi din mers şi fug. Eventual aruncăm cu bloc-notesuri, pixuri şi mouse-pad-uri după ei.

1 comentarii:

  1. daca luati iar fiat 500 nu va parea rau dupa bagaje in cazul in care era nevoie sa le aruncati dupa hoti :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.