vineri, 4 martie 2011

Cum te bagă 8 martie în faliment

Zicea ieri un prieten că lucrează într-o ditamai încăperea, practic un etaj întreg, are 27 de colege şi nu le ştie la fiecare numele încă. Cu mărţişoarele s-a scos cum s-a scos, dar de 8 martie vine tura a doua. Ce flori trebuie să le cumpere ca să nu-l conste foarte mult "gestul simbolic?" Că să le prindă la baie nu-i o soluţie, păpădiile n-au apărut încă...

5 comentarii:

  1. Mda... femeile alea o sa mai ia la bataie pentru ideea mea creata, dar nu ar putea sa cumpere bomboane de cioco invelite separat, sa lege cate un fir de martisor de ele+ o crenguta de matisor (daca apar pana in 8) si sa le puna pe birou pana apar la servici? Eventual si un biletel de mana cu ceva dulceag ?
    Nu dati cu parul. E doar o idee.

    RăspundețiȘtergere
  2. La fostul job eram vreo 18-19 fete (birou deschis/ adica un intreg etaj) si 4 - 5 baieti. Ne cumparau cate o zambila (la toate aceeasi culoare) ne urau o primavara frumoasa si mare fericire cuprindea biroul,

    Cele mai ieftine flori ale momentului am inteles ca sunt zambilele si lalelele. Sotul meu a cumparat de 1 martie cu 3,5 lei de la anotimpul verde din zona Dioda.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc de sfaturi, ii transmit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Presupunand ca nu e genul pe care il ia subit durerea de rinichi ce-l tintuieste la pat taman in ziua respectiva, ar putea sa cumpere o singura floare pentru toate cele 27 de colege, pe care sa o aseze intr-un loc neutru, bine vizibil, impreuna cu un biletel pe care sa scrie: Fie criza cat de rea, tot gasii bani de-o lalea... mizand pe simtul umorului al colegelor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Te duce la faliment daca esti ghertoi :)
    Daca esti om normal e foarte decent, asa cum spune si anonim, sa se cumpere la comun cate un buchet de ghiocei sau un fir de zambila, pentru fiecare si e totul bine. Noi nu suntem multe (chiar deloc :D ) si tot asa se procedeaza.
    Dar cred ca nu s-a pus intrebarea esentiala aici: e singurul barbat pe etaj? :P

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.