marți, 21 august 2012

Sportul, înghesuit între haine și brânză

Am mai scris de moda târgurilor de produse populare, tradiționale, bio, țărănești sau cum vreți să le spuneți. Ultimii care au avut ideea creață de a-și rotunji veniturile sunt cei de la CJ Sibiu, iar locația va fi platoul din fața Sălii Transilvania. Când a apărut prima terasă acolo am înțeles, când a apărut și a doua a fost logic, omul avea barul din sală. A treia terasă, pentru care s-au desființat niște panouri de baschet, nu mi s-a mai părut ok, dacă cel care are Iepurașul Alb vroia aer, trebuia să nu închidă terasa spațiului în care funcționează. 

La fel de amuzant e și înăuntru, când se desfășoară meciuri în sală și târguri de haine pe culoar. Să amintim și de târgurile auto, de construcții, de nunți, botezuri și cununii - și pentru astea am o oareșce înțelegere, orașul neavând sală expo.

Imaginați-vă peisajul, au mutat piața, cu tot anturajul caracteristic ei, într-una din puținele zone care se dezvoltă pe alte coordonate, între trei mini-zgârie-nori, un stadion și o sală de sport. Nu o să fie ceva temporar, din păcate, CJ a achiziționat vitrine frigorifice și va vrea să-și amortizeze investiția. În acest timp, în piața din cartierul Ștrand funcționează un magazin chinezesc. Bravo, bă!

3 comentarii:

  1. tare, fitzele de la iepuras dau mana cu taranii din piata. de fapt... tarani cu totii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt aia de la iepuras sunt mai tarani decat taranii, in sensul la care ne referim noi aici, nu?!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.