miercuri, 30 ianuarie 2013

Atenție, trece pista

Mare și distractiv scandalul cu pista aeroportului din Cluj. Varianta cu semaforul mi se pare cea mai hilară, având în vedere că în zona aceea ar trebui să fie un câmp de siguranță - dacă există vreun incident la aterizare să nu pătească ca rușii, care s-au trezit cu bucăți de avion pe autrostrada din apropiere. Soluții la mișto ar mai fi: să lase pista așa cum e și să transforme centura aia în pistă de aterizare de mari dimensiuni și autostradă.

În altă ordine de idei, nu știu exact ce curse vor să aducă, aeroportul actual face față unui avion cu capacitate de 100-200 de persoane și autonomie de zbor până în Mallorca, așa că e acoperită cam toată raza Europei. Ceva-mi spune că n-o să vedem un Cluj - New York prea devreme, deși sună tentant. V-ați gândit că în cazul condițiilor meteo nefavorabile avioanele de mari dimensiuni n-au să aibă unde să fie deviate decât la București sau la Budapesta? O să fie distractiv de venit cu autocarul acasă. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.