joi, 31 ianuarie 2013

Mulțumesc

Am citit postul Tiței și m-am emoționat. Îi mulțumesc, a fost mult prea darnică cu laudele. Când o să cresc mare, mi-ar plăcea să am talentul ei la scris. 

Blogul acesta s-a născut pentru prieteni, ca o modalitate de relatare a lucrurilor pe le-am povesti și la un pahar de vin, dacă ne-am întâlni mai des - are avantajul că poți pune linkuri și poze :) Sensul poveștilor e câteodată și invers, sunt norocos ca acești prieteni cu mult umor, opinii educate și cariere diverse, să-mi furnizeze material pentru blog, uneori cu mențiunea expresă de a-l publica. Există și cazuri când, mai în glumă, mai în serios, pun interdicție. 

Constând predominant din experiențele mele personale, n-am încercat să-l popularizez sau să mă bag în seamă, probabil e plictisitor dacă nu ne cunoaștem. Fiind destul de critic în opinii, n-am încercat să-l monetizez. Fiind relativ ocupat, multe postări sunt scrise în grabă și-mi cer scuze dacă sunt greu de citit. Dacă ați ajuns totuși aici, sper că ați găsit măcar ceva amuzant sau util.

Mulțumesc pentru vizită :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.