joi, 24 octombrie 2013

Informatizare, taică!

Ne-am făcut un sistem de planificare pentru a curăța espressorul în fiecare seară, înainte de a rupe poarta firmei. La început se mergea pe principiul verigii celei mai slabe, adică ultimul sau cel mai grijuliu cedează; însă veriga slabă s-a cam săturat să fie abuzată :)

După un calendar prestabilit, pe fiecare angajat băutor de cafea cade măgăreața timp de o săptămână. El trebuie să golească instalația de apă și tăvițele, precum și recipienții cu resturi de cafea, apoi să le spele. Nici să vrea nu poate să uite, pentru că la cinci fără zece primește un email automat, opera unui alt coleg:

Bag sama că omul se plictisește acasă, pentru că mi-a scris:
Am o versiune mai flexibila la care poti seta mesajul, saptamana calendaristica, ora si zilele din sapt la care sa notifice, plus ca poti defini mai multe joburi simultan. O sai fac un installer in weekend si o s-o aduc sapt viitoare – o putem folosi pt diferite scopuri.
Mai trebuie să-i dăm un smartphone și să-i facem cont de email femeii de serviciu și ne-am aranjat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.