vineri, 11 octombrie 2013

Noutăți Just Beer Pub

Prietenul meu de la Just Beer Pub, locul oficial de văzut meciuri al cvasi-nemicrobiștilor de la noi din firmă (o înfrângere cu 4-0 se acceptă mult mai lesne după trei beri cu 7-10%), anunță cu mândrie că în curând o să puteți degusta și o bere artizanală și nepasteurizată, produsă într-o microberărie românească independentă (care nu se numește Terapia). În plus, pe lângă zecile de variante de bere provenite din șase țări cu tradiție în acest domeniu, de la redeschiderea din septembrie puteți consuma și alte produse alcoolice gen whisky sau vodkă - chiar și cu chipsuri sau alune, decă vă cade bine. Bineînțeles, voi o să mergeți pentru bere, dar poate aveți vreun prieten care stinge vodka cu suc de hamei, și atunci era păcat să nu se simtă omul ca acasă. Există și single malt, vă las să ghiciți cine i-a sugerat ce brand să aducă :) 


Cum ar veni, Just Beer a devenit Just Beer and More (pun intended). Pentru a sta la curent cu noutățile și a afla când ajunge berea românească, al cărei nume nu-l cunosc nici eu, vă invit să dați like paginii de FB a pubului. Ca să vă fie mai ușor pe viitor, am adăugat-o în rubrica Utile din dreapta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.