joi, 6 februarie 2014

Impresii din Germania

Săptămâna aceasta sunt în delegație în Germania, la un proiect interesant. Când am ajuns la hotel, am constatat că sifonul chiuvetei e defect, curgea apă din el. Luni dimineață i-am transmis recepționerei, s-a remediat prompt problema - acum doar picură. 

Munca la client implică multă cafea și pauze de amiază scurte, așa că în trei zile lucrătoare am bifat toate fast/junk-foodurile din zonă: Subway, McDonalds și BurgerKing. În cazul în care nu știați și vă interesează, la Burger King n-au salate. În schimb au la intrarea în local reclama concurenței, care anunță că 200 de metri mai încolo se află ”the real McCoy” - mă scuzați că vorbesc urât. Tacticile clasice par să dea încă roade:


Vis-a-vis de hotel e un dealership Porsche. În mai bine de 10 ani, niciodată n-am trecut strada să admir mașinile. Alaltăseară însă am făcut pasul acesta și-am dat peste un magazin de articole muzicale. Chitare! 911 poate să mai aștepte.


Am fost cu niște colegi la un restaurant italienesc numit pompos DiVino. În meniu erau trecute doar vinurile casei, la pahar (unul alb și unul roșu), dar scria că putem cere lista completă. Am cerut-o. N-aveau, ne-a adus italianul trei sticle diferite, să ne alegem. Pe perete era un fel de expoziție cu vânzare. Ai naibii nemți, și când pictează tot cârnați le iasă:



Altă mostră de creativitate teutonă:


V-am mai spus, dar e la fel de amuzant de fiecare dată. Aici toate anotimpurile sunt la fel. Plouă, vara mai cald, iarna mai rece. Ieri am văzut un răsărit mișto, la ora 8. Apoi a plouat.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.