vineri, 4 aprilie 2014

V-ați săturat de versuri stupide? Ascultați piesa asta

Doamna Thea Gilmore n-are nicio legătură cu surorile Gilmore, este o cantautoare britanică de folk-rock, cu peste zece albume lansate din 1989 încoace. Albumul de anul trecut, Regardless, a avut cel mai mare success dintre toate, ajungând până pe locul 39 în topul UK. Prin colțul nostru de Europa nu e populară. 


De fapt situația e ciudată: sunt destul de puține referințe pe internet, deși review-urile criticilor sunt pozitive; n-am găsit online nici măcar versurile ultimului album iar pe YouTube există doar câteva piese - aștept din toamnă să pot documenta postul acesta cum trebuie, dar degeaba.

Melodia mea preferata mea este Punctuation, îmi place atât chitara cât și vocea sexy, dar cel mai mult m-au surprins versurile inteligente - n-am mai ascultat de mult așa versuri bune, de la Leonard Cohen încoace probabil.

Pe internet o găsiți doar aici, e un online player:

Începe așa:

And the Lord sat down and crossed his legs,
and said: Lucy let's just get this straighten out.
Well, I read it in the small prints somewhere on the 19th page
and I don't know what we're arguing about.
There's a fundamental flaw in the way that they do business,
it's a classic rookie error, I supose,
but I am in the detail and you ask too many questions,


Din versul ”I am in the detail” ni se sugerează că e un dialog în Lucifer și Lucy, iar povestea evoluează frumos, asta-i ziua când femeia câștigă... și vă las bucuria să descoperiți singuri piesa mai departe.

and is yet to be established just who is in the details, 
but I take you everytime on the overview

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.