marți, 25 noiembrie 2014

Elita

Subtitlu de ziar: ”cei  peste trei sute de invitați ai balului de caritate organizat vineri seara de Lions Club Brukenthal au donat aproape 10 mii de euro pentru programele sociale ale organizației.”


Spus altfel, mai mult de 300 de persoane din elita comunității locale n-au putut strânge 10.000 de euro. Adică, în medie, fiecare a donat cam 30 de euro. 

Sunt convins că unii invitați nu și-au pătat blazonul și au donat consistent, ceea ce înseamnă că mulți alții s-au dus doar ca să fie văzuți. 

Fără alte comentarii.

Recent am dat peste două exemple de omenie fără fițe. 

O familie de sibieni (domnul e agent de securitate la o instituție cunoscută), stabilită în suburbiile New York-ului, întreține la facultate în Sibiu și Tg. Mureș două fete provenite dintr-o familie cu situație materială grea, dar care vor să învețe. Le plătește de la chirie și bani de buzunar la echipament IT și conexiune la internet. 

Florin Barbu, basist la trupa Cargo, donează un procent din vânzarea tuturor articolelor din magazinul său de instrumente muzicale unui băiețel de 13 ani, care vinde flori pe străzile Orașului de Jos. Povestea o puteți citi în întregime aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.