luni, 11 iulie 2011

4Ever not yours

Sâmbătă după amiază am mers la Ocna, ca să nu mai repet experiența cu ștrandul. Am dat nu din lac în puț ci din piscină mare în piscină mică pentru că am vrut să vedem cum e la 4Ever, băltuța de la intrarea în localitate, pe stânga. Oamenii au săpat în deal, au tras niște locuri de parcare, vreo câteva barăci din lemn în care se gătesc și se consumă mici, niște podele de lem pe care au pus șezlonguri și o piscină în mijloc. Boxe amplasate strategic cam peste tot, OneFM bubuind din ele la limita suportabilității, adică total diferit dar exact la fel ca la ștrand. De ce am ales chestia asta desprinsă din vestul sălbatic și nu lacurile deschise în aceeași zi? Pentru că aici știam că mai găsim locuri și umbrele de soare, nu intenționam să trecem de la alb la roșu purpuriu în aceeași zi.

Fauna e la fel ca la ștrand, plin de tineri cu mutre manelistice dar și ceva oameni normali, rătăciți p-acolo ca și noi. Spre deosebire de cei de la ștrand, băieții cu lanțuri de aici au mașini și pițipoance tunate și nu, n-am greșit ordinea cuvintelor, dacă America se poate lăuda cu Silicon Valley, noi ne putem lăuda cu Silicon deal. Se merge pe același principiu ca și la ștrand: mi-am tras doi pepeni pe chept, ce rost are să dau jos și burta, o ascund sub un cercel în buric și-un tatuaj cu un dragon. Amuzant e că toate posesoarele de tunning stau topless ca să se vadă investiția. Am rezistat două ore jumătate. Data viitoare încercăm altceva.

2 comentarii:

  1. Nu vrei să încerci şi lacurile? Să ştiu dacă merită să mă deplasez acolo sau nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Au fost colegele mele si nu s-au intors incantate. Scarile se termina in apa destul de repede, cam la 40 cm, trebuie sa-ti dai drumul; dusuri vechi si cabine de schimb putine. Dar au pavat aleile :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.