marți, 5 iulie 2011

Trei poze

1. Îl bănuiesc pe colegul că şi-a deschis snack bar pe birou. Situaţia e aşa de câteva zile şi devine tot mai dramatică pentru că strânge tot mai multe chestii şi eu m-am săturat de salivat: alune, pufarini, turtă dulce, sticksuri şi sărăţele; magneziul şi laptele praf nu mă deranjează.


2. Ai piciorul în gips, vrei să ieşi din casă ca să bei o bere şi ţi-ai aprinde şi-o ţigară. Complicat. Cum să ţii sticla când fumezi? Te ajută inginerii, fără să-i doară şi pe ei mâna.

3.De asta n-am eu comentatori pe blog, Google îi sperie pe pudici.


Ok, sunt darnic. Ce subiecte să abordez în următoarele zile? Nu vă înghesuiţi cu comentariile ca de obicei! :))

4 comentarii:

  1. adevarul e ca-s niste cuvinte (sau combinatii de litere) atat de grele cateodata...ca acum...deja ma gandesc daca sa mai trimit comentariul sau nu :P hai, fie...

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm, nu prea pare dornic de comentatori blogul tau, la cat de bine sunt ascunse comentariile in ferestruica asta mica si perversa :D. un format in care spatiul de comentarii sa fie mai generos si vizibil intre postarile gazdei cred ca ar ajuta mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Heiiiii qoaie in poza 2, la dl.avocat i-a picat din gura sau ce e cu pata de pe tricou?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.