vineri, 8 iulie 2011

Turkish Film Festival

Adică recomandările lu' Turcu. Ce-am văzut interesant în ultima vreme:

- L'affaire Farewell - bazat pe fapte reale, despre un spion sovietic (Kusturica) care a ajutat prin dezvăluirile lui la scurtarea războiului rece dar a plătit cu viaţa pentru trădare, fiind sacrificat de americani pentru a nu deconspira întreaga reţea de spionaj. Mai conţine câteva nume cunoscute în distribuţie: Alexandra Maria Lara, Willem Dafoe, Fred Ward şi Diane Kruger câteva secunde;

- Trust - fetelor, e cu Clive Owen şi nu într-un rol de bărbat dur. Meritul filmului este realismul, nimic din ce prezintă nu e tras de păr, poate de aceea şi finalul. Nu vi-l povestesc dar daca sunteţi tată de fată sigur vă va veni să  puneţi mâna pe bardă. Regizat de David Schwimmer - tăntălăul din Friends;

- Unknown - acţiune cu Liam Neeson, unul din puţinii oameni care par credibili în orice mizerie joacă. Trebuie să fii britanic pentru asta. Dacă vreţi să vedeţi cum distrug cel mai faimos hotel din Berlin, Adlon, situat lângă poarta Brandenburg, acum e momentul.

Am descoperit un serial nou cu avocaţi. Deocamdată e amuzant, are personaje faine şi nu pare stupid - trebuie să mărturisesc că alte seriale cu avocaţi n-am urmărit. Poate îl strică pe parcurs, au apărut doar două episoade. Se numeşte Suits

Mă mai delectez cu Men of Certain Age şi aştept seriile noi din Mad Men, Dexter şi The Killing. 

13 comentarii:

  1. @"fetelor, e cu Clive Owen": ceva nu bate aici: sau e o ironie subtila si tu te adresezi de fapt babelor, sau vrei sa notifici faptul ca inca mai traieste Clive Oven. Pot garanta ca fetele nu au fost niciodata entuziasmate de respectivul, pentru simplu fapt ca inca nu se nascusera pe cand arata el bine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca arata bine sau nu in schimb mie mi-a zis o fata mai demult ca seaman cu el. Mie nu mi se pare deloc dar e mai bine decat Jack Black si de atunci ma amuz pe subiect.

    In alta ordine de idei mie chiar imi place cum joaca CO.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un fetish pentru Diane Kruger? :)))) Apare in 2/3

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) Ce te mai alinti sau cum ziceai ce te mai amuzi, btw noua ne plac altii care nu seamana cu tine. Trist nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim2: Am obs si eu ca DK apare in ambele filme dar numai cand am vazut distributia. Fetis inca n-am dar as putea sa fac :D Astept sa creasca mare si sa ajunga Charlize Theron.

    @Cata: Foarte trist. Pentru Clive Owen.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trist pentru amandoi, na. Oricum frumusel filmul, frumusel si actorul, dar daca ma uit mai bine la CO, semanati de numa, la caracter poate :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @cata: lasa-ma sa ghicesc, tu esti aia cu trotuarul si strada din postul de saptamana trecuta :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu fi rautacios sau fii cum vrei, treaba ta, nu-mi bat capul cu tampenii.

    Ne cunoastem si-ar fii pacat, plus ca daca nu eram amici nu ma semnam.

    RăspundețiȘtergere
  9. Habar n-am cine esti dar n-am facut decat sa raspund la a doua rautate, prima am ignorat-o. Da-mi un mail si daca e cazul sterg.

    RăspundețiȘtergere
  10. lasa asa, oricum nu sti de gluma, iti zic cand ne intalnim, bate-ti capul acum tu :D.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sigur, nu te grabi, lasa-ma sa "fierb" :)) Imi plac astia care-s anonimi cand le convine si dupa aia se trezesc ca suntem prieteni, dar totusi nu suficient de prieteni incat sa-si dea numele sau sa-mi zica in privat. Hai pa "cata".

    RăspundețiȘtergere
  12. @Catalina D.

    n-am zis prieteni ci doar ca ne cunoastem. Daca te-ai simtit jignit imi cer scuze, eu si glumele mele, nesarate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sorry, nu-mi aduc aminte de numele tau, poate nu asociez figura sau ocazia cu care ne-am cunoscut cu el.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.