sâmbătă, 2 iulie 2011

Lucruri simple

Tot din înţelepciunea săsească, încă una de la străbunică-mea via bunica-mea, aşa ca să ne amintim că avem o viaţă sofisticată şi uităm esenţialul. Ţineţi-vă bine, e profundă: niciodată să nu te duci la culcare supărat pe persoana iubită. De club, târg de vechituri sau bowling nu se specifică nimic.

4 comentarii:

  1. Ce frumos spune, hmmm, de obicei nu e bine sa te culci suparat pe persoana iubita ci sa o ti strans in brate, sa-i simti respiratia si sa adormi unul lipit de celalalt. Pacat ca dimineata lucrurile vor sta altfel.

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm...de ce-ar sta altfel lucrurile dimineata? pt ca deschizi ochii si-i vezi fata? sau pt ca atunci chiar ii simti respiratia?? daca ai vazut si-ai simtit toate astea si seara si tot te-ai culcat langa omul ala, n-ai cum sa ai o revelatie dimineata...Nope! dimineata e cel mai fain!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da dimineata e cel mai fain, doar ca e cam greu sa te trezesti tot in bratele lui/ei. La asta ma refeream.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok, atunci ar trebui sa ma declar multumita ca nu sunt somnambula si nu plec noaptea de acasa ca sa ma trezesc langa altul :P
    Stii, naspa e cand el te tine in brate ca sa adormi, dupa care pleaca la casa lui...la viata lui...ailalta... Si atunci chiar ca e greu dimineata. Si e si mai greu cand te trezesti noaptea crezand ca e langa tine si de fapt era o perna pusa la spatele tau doar ca sa ai impresia ca inca mai e si sa nu simti cand pleaca.
    Asa ca...daca totusi te trezesti langa el/ea, e un pas inainte...
    nah...eu si angoasele mele proprii...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate, apar dupa ce le citesc, dacă consider că respectă regulile bunului simț. Nu e nevoie să scrieți de două ori, aveți doar un pic de răbdare.